Hamilelik belirtileri mi, adet belirtileri mi? Yoksa hamile miyim kızzzlarrr?

Kızlar merhaba, çok heyecanlıyım ama aynı zamanda kafam da çok karışık! 🤯 Hamilelik belirtileri ne zaman başlar? Daha test yapmadım ama son günlerde çok tuhaf şeyler hissediyorum, o yüzden buraya yazmak istedim. 🫠

📌 Şimdi anlatıyorum, sizce hamile olabilir miyim?

✅ Adet olacakmış gibi ağrı hamilelik belirtisi mi? Son birkaç gündür adet belirtileri gibi kasık ağrım var ama regl olmam gereken tarih gelmedi daha. Adetten önce hamilelik belirtileri olur mu? Adet gecikmesi olmadan hamilelik belirtileri yaşayan oldu mu?

✅ Akıntı hamilelik belirtisi mi? Normalde beyaz akıntım olur ama bu sefer daha yoğun ve kremsi bir akıntı var. Beyaz akıntı hamilelik belirtisi mi? Özellikle adet öncesi beyaz akıntı hamilelik belirtisi mi diye çok merak ediyorum.

✅ Baş ağrısı hamilelik belirtisi mi? Son iki gündür inanılmaz başım ağrıyor, gözlerim bile yorulmuş gibi hissediyorum. Baş dönmesi hamilelik belirtisi mi? Hafif bir mide bulantısı da var ama çok yoğun değil. Hamilelik bulantısı ne zaman başlar?

✅ Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur? Yani ben 3 günlük hamilelik belirtileri yaşıyor olabilir miyim? 😳 7 günde hamilelik belirtileri çıkar mı?

✅ Hamilelik testi ne zaman yapılmalı? Beklemek zor geliyor ama evde hamilelik testi alsam şimdi yapsam çıkar mı?

🔎 Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri arasındaki fark tam olarak nedir? Tuhaf hamilelik belirtileri yaşayan oldu mu?

Eğer hamileysem hamilelik hesaplama nasıl yapılıyor? Hamilelik ayı hesaplama, hamilelik haftası nasıl bulunur? 🤔 Hamilelik aşıları ne zaman yapılmalı?

Şu an her şeyi araştırıyorum, bir yandan da hamilelik anı defteri almak istiyorum, çünkü eşime babaya hamilelik sürprizi fikirleri bakıyorum. 😍 Ama kesin emin olmadan da fazla heyecan yapmak istemiyorum.

Lütfen yardım edin kızlar! Bütün bu belirtileri yaşayan ve gerçekten hamile çıkan var mı? Hamilelik belirtileri kadınlar kulübü yorumlarınızı bekliyorum! 😍💖